Despre noi
CERC este un serviciu de interes local care are misiunea de încurajare a investiţiilor în sectorul automotive pentru susţinerea dezvoltării durabile a Polului de Creştere Timişoara.
Coordinate Measuring Machine Mitutoyo Crysta Apex S9108
MAXXMILL 500

Noutăți

Demo Metal și Demo Plast (Vest), împreună pentru industrie! 22-25 mai 2019, Expo Arad

Un eveniment UNIC în România: Metal și Plastic, împreună pentru industrie! Între 22-25 mai 2019, la Expo Arad, va avea loc evenimentul de referință al industriei din România, axat pe soluțiile cele m...

DEMO METAL VEST (9-12 mai 2018, Expo Arad)

DEMO METAL VEST 2018 este cea de a doua editie a evenimentului esential modernizarii proceselor de fabricatie in domeniul prelucrarii metalelor din industria din România.

Obiective

  1. Obiectivul strategic al CERC îl reprezintă obţinerea statutului de reper naţional şi în cadrul euroregiunii DKMT în domeniul inovării şi transferului de know-how pentru sectorul automotive.
  2. Obiectivul pe termen mediu al CERC este reprezentat de atragerea şi menţinerea unui număr cât mai mare de utilizatori ai structurii de sprijinire a afacerilor pentru atingerea sustenabilităţii sale financiare.
  3. Obiectivul pe termen scurt este crearea unui centru functional de competenţe şi dezvoltare a furnizorilor cu 3 componente integrate: academie de training în sectorul automotive, portofoliu de consultanţă pentru furnizorii din sector şi laborator pentru utilizarea colaborativă de echipamente specializate.